Организирате събитие от типа на конференция, семинар, обучение или събрание и имате нужда от подкрепа за провеждането на кафе паузите?

Включете се в съвместната кампания на Sponsia и Coffeespot.bg и осигурете кафе паузата на вашето събитие, като получите:

-          Кафе машина

-          Кафе продукти и аксесоари

-          Обслужващ промо екип

Как да участвате?

Посетете страницата на играта на адрес http://sponsia.com/campaign и регистрирайте вашето събитие. Условията са то да се проведе между 14 октомври и 31 декември 2013 г. в границите на Република България и да включва поне 1 кафе пауза в програмата си.

Крайният срок за участие в кампанията е 6 октомври 2013 г. Победителят ще бъде определен чрез жребий между всички събития, отговарящи на условията, и обявен на 8 октомври 2013 в страницата на играта, както и в страницата на Sponsia във Facebook.

Организатор на кампанията е www.sponsia.com – глобална онлайн платформа, която свързва организатори на събития, каузи и дейности с компании, които търсят ефективни начини за реклама чрез спонсорство.

Кампанията се провежда с партньорството на Coffeespot.bg – най-големият онлайн магазин за кафе, чай и кафе машини в България.

Включи се в кампанията тук!